Cocktail foodtruck

Wat hebben pizza’s en mixdrankjes met elkaar gemeen? Dat Margarita de meest populaire optie is! Als je dus de grootste kans van slagen wilt hebben als event organiser dan moet je een pizza én een cocktail foodtruck huren. Er zijn natuurlijk nog veel meer vloeibare versnaperingen die een ervaren bartender voor je kan bereiden, met of zonder alcohol. Als je van een feestje een waar evenement wilt maken dan huur je een cocktail foodtruck bij JouwFoodtruck.nl.

Lees meer over Cocktail Foodtrucks

Foodtruck cocktailbar

Iemand die biertjes tapt noem je een bartender, iemand die cocktails bereid noem je een mixologist. Dat is geen harde regel, het geeft wel aan dat drankjes mixen een vak is. Als je bij een foodtruck de cocktail van je dromen hebt geproefd dan wil je nooit meer iets anders, je wilt wel meer! De klassieke selectie drankjes wordt ook wel de “Magnificent Seven” genoemd:

  1. Old Fashioned (bourbon / whiskey)
  2. Manhattan (Bourbon / Vermouth)
  3. Dry Martini (Gin / Vermouth)
  4. Daiquiri (Rum / Limoensap)
  5. Negroni (Gin / Vermouth)
  6. Margarita (Tequila / Limoensap)
  7. Espresso Martini (Vodka, Koffie)

Dit zijn de zeven klassieke smaken en de voornaamste ingrediënten. De meest bekende bar ‘handleiding’ dateert uit 1862 er werd geschreven door Jerry Thomas. Als je dieper gaat graven dan vind je de mixologist uit de achttiende eeuw James Ashley die destijds geroemd werd om zijn creaties. Drankjes mixen is daarmee al eeuwenlang een vak. Jouw cocktail foodtruck ‘mixoloog’ zal je laten proeven wat er mogelijk is! En nee, je bent echt niet de eerste die ‘shaken, not stirred’ zegt bij het bestellen.

Met of zonder alcohol

Geniet, maar drink met mate. Of drink met je maten, dat mag natuurlijk ook. Niet iedereen drinkt alcohol tijdens een festival of evenement. Je kunt ook een cocktail foodtruck huren als niet alle gasten alcoholische versnaperingen drinken. Zo zijn er met niet-alcoholische alternatieven heerlijke cocktails te maken waar zelfs kinderen van mogen genieten. Naast nieuwe technieken zoals droogijs voor een spectaculair dampende cocktail zijn er ook innovatieve gezonde mixdrankjes op basis van fruit- en groentesap.

Op JouwFoodtruck.nl kun je zoeken op product of locatie, als je een offerte wilt aanvragen of meer informatie wilt hebben over het aanbod neem dan contact op met de cocktail foodtruck die jij graag op jouw festival, event of feest ziet verschijnen.

Sluit tekst af