Vosmeijer Catering “Luxe Belegde Broodjes”

Wesepe

Verkoopwagen voor de verkoop van
vers afgebakken, luxe belegde broodjes

Een verkoopwagen, speciaal ingericht voor de verkoop van vers afgebakken, luxe belegde broodjes, dat is een van de vele producten van Vosmeijer Catering. Bij vers afgebakken en luxe belegd denken we aan bijvoorbeeld een pistolet met stukjes kipfilet, een boerenbol gezond, Italiaanse bol mozzarella, Pistolet oude kaas/tuinkers enz.
Ieder evenement vraagt wel eens om wat anders en iets gezonds. Vosmeijer speelt hier op in door zijn speciaal ingerichte verkoopwagen met ovens en koelvitrines. Vers afgebakken en belegd, dus speciaal voor u bereid met extra veel groenten en beleg, om het broodje net dat beetje meer te geven! Tevens kunnen wij van uit deze wagen een warm broodje beenham aanbieden belegd op een vers pistoletje.

De term evenementen broodjes, is natuurlijk ook van toepassing op festivals, gezonde (biologische) evenementen en andere locaties. Zoekt u net even wat anders? Bijvoorbeeld een broodje beenham, een broodje kroket of een broodje frikandel? Ook dan is Vosmeijer Catering uw ideale partner! Informeer voor meer informatie en bekijk vooral onze foto’s.

Kenmerken

Vestigingslocatie

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene indruk
Prijs / kwaliteit
Service
Eten