Mrs. Italy Pizza €11,00 - €31,00

Hilversum

Luxe, professioneel uitgeruste Fiat Ducato met twee grote ovens waarin we in 3 minuten grote hoeveelheden pizza’s kunnen bakken. Snelle doorlooptijd (ca 60 pizza’s per uur bij losse pizza’s of tot 500 personen tegelijk bij pizzaproeverijen) We hebben 3 bussen die eventueel allemaal tegelijk ingezet kunnen worden. Dan is het aantal pizza’s per uur 180;)

De pizza’s worden van tevoren online in apart aan te maken bestel-omgevingen per gezin aangegeven (buurtbestellingen), of we maken een mix van van alles wat waardoor iedereen verschillende toppings kan proeven. (pizzaproeverijen en ‘losse pizza’s). In de bussen kunnen we altijd nog wat pizza’s bijmaken, ook handig als er ineens toch meer vegetariërs, veganisten of glutenvrije gasten zijn).

We gebruiken alleen hoge kwaliteit ingrediënten, waar mogelijk biologisch en denken graag mee voor elke willekeurige setting. Door de hoge kwaliteit pizza’s (niet vet, wel luchtig, krokant en superlekker;) ideaal voor klantendagen, bedrijfsbijeenkomsten, high end privefeestjes, buurtbijeenkomsten, familiereünies en alle overige bijeenkomsten waar je indruk wilt maken met je catering en je met je gasten wilt bezighouden in plaats van met het eten.

Kenmerken

Video

Vestigingslocatie

Review (1)

0.0 out of 5.0
Algemene indruk 0.0
Prijs / kwaliteit 0.0
Service 0.0
Eten 0.0
 • Raysa Schulze
  24 mei 2023 at 17:20

  Goedemiddag

  Graag zou ik in contact met u willen komen om de mogelijkheden te bespreken voor een discofeest van mijn dochter. Het feest is op 1 juli vanaf 17.00 tot en met 21.00 uur.
  En een foodtruck met pizza past perfect bij het feest. Echter is de locatie in Kesteren. War zijn de mogelijkheden en de prijs?

  Graag verneem ik van u

  Met vriendelijke groet
  Raysa Schulze

  Helpful Review

Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene indruk
Prijs / kwaliteit
Service
Eten